top of page

WIE BEN IK?

BIOGRAFIE

Hoi! Ik ben Sofie Ertryckx, 27 jaar en afgestudeerd in Fotografie. Erna heb ik een studie Ervaringswerk in de Geestelijke Gezondheidszorg en Verslavingszorg gevolgd, maar de stages waren emotioneel zo zwaar, dat ik deze heb moeten stopzetten.

Mijn gevoelens en gedachten uit ik door te schrijven, maar vooral door beelden te maken. Mijn eindwerk ging over het leven en de moeilijkheid ervan. Ik ben gefascineerd door dingen die tot ieders verbeelding spreken en waar iedereen een eigen verhaal uit kan maken. Als je hierin geïnteresseerd bent, raad ik zeker aan de pagina over mijn (afstudeer)projecten te bekijken.

MO8A8173_edited.jpg

Mijn hobby’s zijn zingen, Instabloggen, toneel
en ik heb ook een grote liefde voor diertjes.  En uiteraard is fotografie ook een hobby. Last but not least; ik reis heel graag en droom ervan
de wereld op mijn manier te kunnen ontdekken.

Mijn eerste compact camera kreeg ik toen ik zo’n 10 à 12 jaar was. Ik maakte van alles foto’s, maar vooral van mijn cavia’s. Ik vond en vind het zeer belangrijk er mooie foto’s van te kunnen maken zodat ik de herinnering altijd kan blijven koesteren. Dit geldt uiteraard ook voor andere dingen die voor jou waardevol zijn.

Ook bootste ik foto’s van artiesten na, en ook nu nog ben ik geïnteresseerd in het maken van portretten: lentefeest, communie, een shoot van jou en je geliefde… maar vooral: dieren! Zoals ik eerder al zei: dieren hebben mijn hart.

Omdat ik mij steeds wil verbeteren, ga ik nog verschillende cursussen volgen. Ik wil blijven leren zodat ik ervoor kan zorgen dat jouw herinneringen voor een mooie prijs vastgelegd kunnen worden op beeld.

 

Aarzel dus niet om me te contacteren!

bottom of page